Om arbeidet

Misjonærene

Misjonørfamiliene

4. september 2013 reiste Sunniva (26) og Per Olav Mangelrød (28) til Peru som ELMs første misjonærer. Med seg hadde de da barna Jenny (2) og Rut (1).
28. august 2015 reiste en familie til ut som misjonærer. Rode og Håkon Malerød med Benjamin på 2 år.

Etter dette har det kommet til barn hos begge familiene. Sunniva og Per Olav Mangelrød har nå tre barn. Jenny på 6 år som nå skal begynne på skole i Peru. Rut på 4 år og det nye tilskuddet Gaute Johannes født i Juni 2016. Rode og Håkon har nå to barn. Benjamin på 3,5 år og Naomi på 1 år.

Det er mye som fortsatt må læres og tilpasses i en ny tilværelse, men familiene er nå godt i gang i arbeid og livet i Peru.
Per Olav er daglig leder i Union misionera som kirken vår heter i Peru, og også pastor i kirken i Horacio. Det mangler ikke på arbeidsoppgaver i hverdagen.
Rode og Håkon har ansvaret for ungdommene og to barnelag. I tillegg til dette har Rode en damegruppe og også ansvaret for Martes minnefond. Håkon er ansvarlig for sosialarbeidet/førskolearbeidet.

Vi er takknemlige for alle som er med i arbeidet både med bønn og økonomisk bidrag.


Klikk her for å lese "perubloggen" >

Koordinering av arbeidet

Misjonssekretær Jon Espeland i Peru sammen med barnehjemsbarn

Det er misjonssekretær Jon Espeland som koordinerer arbeidet i Peru for ELM. Han var med å starte opp arbeidet der og har nær kontakt med lederene i Peru.

Har du nærmere spørsmål om arbeidet så kan han kontaktes på
telefon 38 10 00 61/ 413 04 882
eller via
e-post misjsekr@misjonslaget.no

For nærmere informasjon via brevpost kan du skrive til:

Peru-misjonen
v/Jon Espeland
Svartefjell 24
4625 FLEKKERøY

Gaver til arbeidet kan overføres til kontonr.: 3000.13.23454

Mer om misjonsarbeidet i Peru

Vi startet opp vårt arbeid i peru i 1991-1992. Byen vi har arbeid i heter Arequipa, og har rundt 1 million innbyggere. Dette gjør byen til Perus nest største. Byen ligger i ly av en aktiv vulkan, Misti (5824 moh), i den sydlige delen av Peru.

Arbeidere i Peru + Olav fra ELMs landsstyre juli 2013